SearchPet 30/10hihi jag har gjort  ett SearchPet :)

Ord och bild

sittar i data salen och e döds trööööööööööööött jag ska gör min tidning men jag orkat inte. men det ska vara klart den 14 november så det kommer bli lite stress om jag inte jobbar nu typ :/ just nu håller jag på med kan man se det på kläderna artiken. mend ete gjobit och jag behöver insteration. KAN NÅN GE MEN EN UNGDOMS TIDNING ????

jag hade spanksa prov innan. typ tröööööt så jag somna en liten stund. man jag hoppas det gick bra ändå.

åå jag måste skriva masse känner jag just nu asså till tidnigen och till den liten presentation till tidningen.
men jag har i alla falla gjort 2 reklam bilder så det ser lite profitionelt ut om man har reklam typ :) för om man kolla i elle e det mäst reklam ju.
 här e mina 2 reklamer:

image8

kontakta SU för mer info
image9

www.dinscooter.se

söndag

Idag har jag inte gjort så mcyket menst slapat typ. kollat på tv och plugga lite manus.
jag ska ju spela adrian i pjäsen en ö i vallhall det ska bli kul och spännande. efter som att adrian e inte alls som jag och så . adrian är stinas ( ranya) och Pärras (Wayra) SOTREBOR ju. jag e inte en storebor jag har ingen heller( ba en halv  heheh ) . men det här ser jag bara som en rolig utmaning efter som jag att jag inte e sån så får ju jag typ utvälkas och bli sån.. om du förstår va jag mennar. jag kan min långa monolog i alla fall nu. typ. heheh
jaja nnu ska jag sova för jag e trött och ska ha bajs spanska hörförståelse prov skaimoj i morron :( jajja go natt och önska mig lycka till

puss på di

Lördag

:) den här dagen har varit en typ bra dag. det börja med att jag va och dansa kl 11. men slapa jag lite sen så har jag hjälpt mamma och thomas med köket, satte i ihop skåp. och mamma coch jag har blivit värds bästa på det :) sen vi sju gick vi till min moster (Sisko) och käka middag, grekisk. det va mycket gott. sen så satt vi där och snaka och dom dark lite (inte jag :) )  sen då ville dom blysna på musik, på "jag vill vara din, Margareta" och dansa. och dom höjde musiken och det blev värsta festen (OBS!! panjonärsfest) heheh. jag satt bara i sofan och skatta, och tog kort. sen så kom det 2 killar (i min ålder) ute på gatan och undrare vad dom skäde. Sisko ba "kom in". dom typ knaka på dörren men sen ville dom inte, när dom såg att det ba va 4 tokiga vuxsna heheh. vilket va väldigt tur för mig, för en av dom killarna va EH ( en jag har varit kär i). mycket pinsamnt :) heheh och jag hoppas värkligen värkligen VÄRKLIGEN att han inte såg mig. (och han inte ser det här ) jodå :/. 

det kanske komemr inte den bild senare. får se 

annars kolla www.chisha.bilddagboken.se  

Vi

image6
 
The Drama grupp

Relion

sitter och ska skriva en uppsats om islam. och söker på google, och så kommer det fram en sida son heter "Sanningen om islam".

Sanningen om islam

Detta är en svensk portal om islam ur ett kristet evangeliskt perspektiv där vi kritiskt granskar religionen islam, Muhammed, koranen, hadith, ...
www.sanningenomislam.se/ - 19k - Cachad - Liknande sidor

jag ba, ja men det hät kanske e bra, dom jämför säkert islam med kristendom. så jag klicka på siden.
fast asså det va det inte, jag börjar med att läsa nån slags inledingn

"Det här är en evangeliskt kristen webbplats med syftet att nå ut till Sveriges kristna med information om islams sanna natur. Jag vänder mig också till Sveriges muslimer med det glada budskapet om frälsning, förlåtelse och fullständig upprättelse ifrån synd - genom Guds Son, Jesus Kristus, evig Fader och evig Gud. I och med denna webbplats har jag tagit mig an uppgiften att vara en väktare på muren (Jes. 62:6) som ropar och varnar, nu när Antikrists ande (1 Joh. 4:3) bryter fram."

jag tycker nog inte att det e så mcyket sanning om islam här lr?? och enligt isalm var inte jeusus guds son bara en profet.  

sen står det lite längre ner på sidan : 
Kliv över på vinnarens sida. Kliv över på Jesus sida. 
ofta liksom !!!!!!!
tönt heheh 
jag ba undrar... va e det för sida

och så e det en rubrik som det står: "domedagen är här 2017"  
och under rubriken är det masser om varför GUD (asså den kristna) ska  typ förgöra sverige. han (vet inte vem) vill att vi ska bära korset som våran symbol  och LYDA honom. och så lite mer dynga. 


En sista varning till Sverige

Herren ser till ett land som inte längre bär frukt. Landet är Sverige. Landet har länge burit fram välstånd och varit en välsignelse för många andra folk. Därför kommer Herren inte att förgöra landet, men landet går in under Guds dom och det innebär krig, svält och kaos.

Herren vill upprätta landet, få landet att växa i rättfärdighet, i gudsfruktan och i nåd. Förlåtelse kommer att känneteckna landets invånare, för mycket ska göras mot nationen i ondskans tecken.

Jag vill ha ett folk som är redo att bära korset som sin symbol. Jag vill ha en nation som inte är rädd för omvärlden, utan lyder Mig och välsignar den. Jag vill se en nation som inte längre bär våldets sigill, utan ägnar sig åt att skapa fred. Många kommer att förgöras och gå förlorade, men ur detta så söker Herren en ny generation av människor, svenskar, som vill vara skörderedskap i jordens alla hörn.

Hör Mina barn. År 2017 är året då olyckan ska dra fram över ert land. Ni har nu hört profetens röst som kallar er till omvändelse. Om ni omvänder er ska Han höra er röst och förlåta era synder och rena ert land från orättfärdighet, men om ni kvarstår i er synd, skall olyckan drabba er som Jag sagt.

Nu börjar en tid av oro, en tid av ångest, en tid av nöd. Rannsaka därför er själva och omvänd er. Jag står redo att förlåta allt som ni har sagt, gjort och kommer att göra.

"När du är i nöd och allt detta händer dig i kommande dagar, skall du vända om till HERREN, din Gud, och lyda hans röst. Ty en barmhärtig Gud är HERREN, din Gud. Han skall inte överge dig eller förgöra dig. Han skall inte glömma det förbund han med ed har ingått med dina fäder" (5 Mos. 4:30-31).

Framburen av: Peter Johansson, 4:e juli 2006

 

asså det e därför jag INTE är kristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag tycker att allt e ba ren DYNGA

och sen sist men inte minst så kan man sänka pengar för att kunna, rent ut sagt utrota Islam typ

Stöd Sanningen om islam!
Om du stödjer Sanningen om islam kommer pengarna att användas till att politiskt marginalisera islam. Pengarna ska användas till kristna politiker som söker Faderns hjärta. En ny regering och en ny riksdag med kristna värderingar ska besätta landet från topp till tå. Vill du stödja detta? Sätt då in pengar på vårt konto via PayPal här nedan.

Gud välsigne dig.hahahahh bajsa på er ba

www.sanningenomislam.se

ord och bild

sitter i skolan och har ord och bild. men jag gör inget som jag ska :) heheh orkar inte, men det ska vara klart v 36 typ. så jag måste igentligen jobba för att hinna. men jag kankse kan göra det hemma för där har jag alla bilder jag måste ha.

för er som inte vet så ska jag göra en tidning :) asså vi har ju ett projet med makt, (vad är makt??). och jag ska göra en tidning. inte för att en tidnig har makt. jag ska skriva om makt i min tidning. jag har meiljat masser känndisar och frågat vad makt är för dom och hur mycket makt dom tycker att dom har typ.  det e ba marit bergman som har svarat. men det räker typ :) sen ska jag ha masse andra saker i tidningen occå :)

här e omslaget ( inte färdigt än)
image7

hah ta tycks :)


men asså jag behöver fortfarande människor som e villiga att va me i tidningen, (på bilda asså)

den här tidninegn koller att innehålla mycket bilder för att jag gillar biler och en bild säger ju som sagt mer än tusen ord :) hahah

haha

ett spammeddelande på msn:
"alla ska vara hemma från skolan den 1 dec 2007. De spelar ingen roll vilken skola du går på, eller vilken stad eller ställe du bor i. Tänk när alla lärare kommer och ingen är där Säg till alla du känner, tänk om det kommer på nyheterna den 1 dec 2007 Vi ska göra detta till en speciell dag så kopiera detta meddelande, skicka till alla du känner och berätta om detta"


hahahhahah 1 dec är en LÖRDAG :) hahahahahah

det va det roligase jag sett på länge


The Week

asså för att utreda en ska ska jag ba säga att mina veckor är Fredag till Fredag för det e då jag byter hem, lätast att tänka då

image4

Fredag

ennu en vecka har gott. jag har tankat moppen 2 gånger den här veckan brukar bara tanka varannan vecka,
hihi jag hade 33 komentare på bilddagboken :) på bilderna från i onsdags, från drama.

gjorde mitt muntliga engelska prov i dag. gick nog bra, skrev uppsatsen på daton, ( jag skev en insändarae till teen talk om ett problem) och ska göra hörförståelsen på tisdag kl 8.00.

"flyttade" hem till pappa idag som vanligt. käkade tacos och kollade på tv.
och efter skolan va jag me gulli jasse och wingan

veckans mening/ord: vem fan har stält en dörr här.

veckans hädelse: vi fick våra roller på draman och i hälgen va jag ute me anna

Danny boy

ååå imorron e det engelska prov :( bajs. men jag ska ha det muntligt.  med Annet , vill inte ha med Danny boy, hahah

jag kan inte passiv form det e ju bajs svårt.  men resten kan jag nog.
men asså vi har gamla engelska boken för att Dan kan den gamla så bra och inte vill byta. BAJSKORV!!!! vet finns ingen skiva till den boken och jag som dyslektiker har rätt att få det !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAJS,
asså dom har vel gjort en ny bok för att det behövdes liksom . åhhhh 
 
image5

Jag e ju ba bäst

Hejhej :)
Hih ijag e så glad, för att jag kompå hur man fixar en bild där uppe ^

Jag fixa den alldreles själv. så nu kankse jag kommer att skriva mer eter det e snyggare desinge :) heheh

Men det eju inte säkert för jag e så dålig på att skriva :/ men ni kan gå in på www.chisha.bilddagboken.se  för att se lite bilder :) hehe

RSS 2.0