Inget annat än emmaboda

SHOOOOOOOOOO!
jag kanske bode blogga liten om Emmaboda Xd nu när jag tjatade så mycket inanna XD

Det var fett kul ^^ det var lika roligt som förra året, men på ett annat sätt

men jag kan försöka börja från början. XD
i Ondags tog vi tåget till norrköping, och därifrån tog vi festivalbussen mot EMMABODA ^^ 
jag tyckte inte att bussresan var så jätte hämsk, men emma dog nästan av att tiden gick så jävla långsamt.
vi kom nog fram till emmaboda vig 14 -15 tiden tror jag. då började vi med att gå runt hela festivalområdet för att hitta en bra plats, till sisst hittade jag en plats längst bort till höger vid stenmuren vid entren. det var ett ganska bra ställe. det var inte för tråkiga månniskor omkring, det lixon hände grejor helatiden, men det var inte för stökigt... inte så många som gick förbi hela tiden typ. 
Vi började med att sätta upp tältet och efter det firade vi med lite champange, och förstås lite annat ocå XD 
Så jag han bli lite onykter innan de andra i vårat camp kom. XD 
 Det började renga på kvällen så det var inte så jätte kul :/ och vi hittade inget trevlog camp att slå oss ner hos, så det blev en ganska tidig kväll..
tordags morgonen regnade det fortfarande, så vi dorg på oss regnponchosarna och gick ner till centrum. och förstås när vi gick tillbaka så var det uppehåll. -.- men det var tur ändå för det var då det började på riktigt, HOFFMAESTOR startade hela festivalen. vi satt i campet och lyssnade. de var fackist bra ^^
sen började vi dricka... jag tror vi kolla på nåt band. XD ja sen gick vi väl ba runt och festa med alla som man gör XD
men det bajsiga med den kvällen var att jag missade JONNISSI. :( bajs. annars var det fett kul XD

förra året
förra året ^^

Fredagen började med att jag kanske bara sov i 3-4 timmar XD sen gick vi till stan igen och jag köpte energidryck... vilket jag kanske inte skulle ha gjort XD hahah ja juste det jag råkade förstås ställa mig i fel kö, så ica dödade mig totalt!!!
det hände ganska mycket på fredagen, vi satt i campet under paraply och presäming när det regna som mest. vet var fett nice. myssig. (eller det kanske var på trosdagen XD). men jag dror jag deckade i två timmar under kvällen. men efteråt var jag på topp igen ^^ vi kolla på DJs från 12 till 5. med lite mellanrum förstås XD och gick runt och hade sjukt kul XDSå kom lördagmorgon och jag vaknade med 2 hjärtan, det känndes verkligen som om jag hade 2, fett skärry, jag kännde puls på båda sidorna, men de gick i otakt... TIMELADY!!! 
jag belv väl tilfälligt Gallifreyn  XD
tror det var för att jag drack energidryck och vodka... >.<
Och på lördangen åkte Ella Paso och robin hem. :( det var fett tråkigt. blev fett opepp. och jag var jätte bakis. men vi som var kvar satt i campet och lyssnade på konserterna och bara tog det lungt, och det var faktist jävligt nice det med ^^ vi ville bara att klockan skulle bli 23 och cristal castels skulle börja. det tog sjukt lång tid men vi överlevde. efter Cristal castels skulle uffie spela, men hon blev instält Pga brutet ben... bajs.
efter det så var det ÄNTLIGEN Maskinen. och de var fett braaaa. den bästa konserten på hela emmaboda. jag köpte til och med tröja XD så jävla nice var det. åhh.ja sen på söndag morgon så var det bara att börja paka. och vänta på att bussen skulle åka. den åkte vid 11, jag sov en timme på bussen , och det var jätte skönt för alla sov och var jätte tysta ^^.
jag kom hem vid halv 6. det förska jag gjorde var att käka feta ost och satt mig i soffan och ba njöt av att vara hemma XD Jag sov i typ 14 timmar XD såååååååå skönt.

ochnu 3 dag efter har jag nog återställt mig helt. XD
Det var helt klart roligast i år <3
DFTBA<3

Sp jag lägger upp bilderna när jag framklallat dem ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0